OVER ONS


Chef-kok en eigenaar Jules Crousen, heeft een passie voor zowel
traditionele als moderne technieken, creëert met aandacht voor detail
gerechten die de rijke smaken van de regio combineren met innovaties uit
de wereldkeuken.

Veronique is de gastvrouw en sommelier van Restaurant Vanille, haar
professionaliteit en passie voor de kunst van gastvrijheid zorgen voor
een perfecte beleving. Als het gezicht van het restaurant zorgt zij
ervoor dat iedere gast zich vanaf het moment van binnenkomst meteen
welkom voelt. Haar uitstraling is vriendelijk, en haar ogen stralen
altijd de oprechte interesse in de beleving van de gasten uit.

Samen met het team van de keuken tot de bediening, staan ze klaar om de
ervaring van de gasten te optimaliseren. Ze werken samen met één doel:
elke gast een unieke en onvergetelijke avond bezorgen. De samenwerking
is dan ook de grote kracht voor het succes van Vanille – er is een grote
onderlinge steun en respect, wat bijdraagt aan de ontspannende, maar
tegelijk verfijnde sfeer van het restaurant.