OVER ONS


Chef-kok en eigenaar Jules Crousen, heeft een passie voor zowel
traditionele als moderne technieken, creëert met aandacht voor detail gerechten die de rijke smaken van de regio combineren met innovaties uit de wereldkeuken.

Veronique is de gastvrouw en sommelier van Restaurant Vanille, haar professionaliteit en passie voor de kunst van gastvrijheid zorgen voor een perfecte beleving. Als het gezicht van het restaurant zorgt zij ervoor dat iedere gast zich vanaf het moment van binnenkomst meteen welkom voelt. Haar uitstraling is vriendelijk, en haar ogen stralen altijd de oprechte interesse in de beleving van de gasten uit.

Samen met het team van de keuken tot de bediening, staan ze klaar om de ervaring van de gasten te optimaliseren. Ze werken samen met één doel: elke gast een unieke en onvergetelijke avond bezorgen. De samenwerking is dan ook de grote kracht voor het succes van Vanille – er is een grote onderlinge steun en respect, wat bijdraagt aan de ontspannende, maar tegelijk verfijnde sfeer van het restaurant.